2009-03-22

LifeLife: 11 different gemstones, and glassbeads in a breacelet. Each bead has it's own characteristic. I think the meaning of them are: luck, happiness, love, strenght, friendship,trust, longing, greatfulness, joy, insight, faith -like the good things in life..
Life: silverlänkat armband med 11 olika pärlor: halvädelsten och glaspärlor.
Varje pärla har sina specifika egenskaper och för mej har pärlorna i armbandet denna betydelse: Kärlek, glädje, styrka, lycka, vänskap, insikt, längtan, hopp, frihet, tro och tacksamhet -som det goda i livet.
Annars är tolkningen fri för var och en..

8 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Utrolig vakkert armbånd..og nydelig tolkningO=)

Klemmer Kerstin

Smycka sa...

Jättehärligt armband med härliga färger!

Håller helt enkelt med Kerstin här ovan. =oD

Kram
Ulrica =o)

Snuttan sa...

ohh vilka underbara armband

Ha en underbar vecka
Kram
Åsa

Katta sa...

Jättevackert armband! Gillar sånt med symboliken och betydelsen i olika stenar.Härligt med hundspann i Härjedalen med.Kram Katta

mamas kram sa...

Vilet vackert Armband! Och betydelsen av pärlorna är underbar!
Kram, Doris

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilket snyggt armband!

Elisa Day sa...

Vilket vackert armband! Gillar att det är olika stenar. Och bilderna i inlägget före är så härliga. Jag ska gå och kika på din andra blogg och se på dina vackra smycken. Kram

Elisa Day sa...

oj oj blir hel mållös, blev genast kär i ett armband som heter My Blue treasure! Helt underbar, jag älskar ju blått och ju blåare desto bättre. Är det din egen eller finns det såna till salu också? Och vad kostar den? Den är ju en dröm! Och dina glashängen var jättefina. Har tänkt prova på att göra såna, men inte beställt material ännu.