2010-04-07

Snödroppar / Snowdrops


Nu blommar de första vårblommorna i rabatten! Snödropparna är så små och enkla, men det är en härlig tid när de plötsligt står där bland gamla torra löv från förra året.
Idag har jag en 'extra ledig dag' förutom helgdagarna som var i påsk.
Jag ska njuta, äta frukost extra länge, ta en promenad och se om det kommit fram några fler vårblommor i skogen...Jag har hört att blåsipporna kommit på Gotland.. Så blir det säkert kaffe på något mysigt fik i närheten!
Har du några spännande planer för dagen?

Now the first flowers blooming in the garden! Snowdrops are so small and simple, but they make me always so happy every spring -suddenly standing there among all the dry leaves from last year.
Today i have a extra day off.
I'll just enjoy it, have a special breakfast, take a walk and see if there's some new springflowers in the woods. For sure, I'll have a cup of coffee in a cozy cafe' too..
Do you have any exciting plans for today?

9 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Koselig og se at det begynner og livner til:)
eddaKlemmer til deg

helle - pirettehuset.dk sa...

Det er så dejligt med forår, Eva. Her i DK er det så fint og varmt, håber også det er det hos dig.

Stort klem Helle

AnneLavendel sa...

Vakre blomster, endelig er det vår :)

Moa sa...

Härlig tid nu när vårens budbärare kommer. =) att njuta är viktigt att göra just nu..och dina bilder är så fina gillar de enkla snödropparna jättemycket. Mailar dig om Signerat istället.. Ha det gott..Moa

Mitt hvite hus sa...

Snøklokker er de første som blomstrer i hagen ..og de er kjempeskjønne..

Klem Kerstin

Katta sa...

De är så söta snödropparna och så glad man blir när de tittar upp. Själv börjar jag känna mig frustrerad av ledigheten nu sonens fritids är stängt så de är bara till att försöka underhålla barnen alla dagar själv.Kram Katta

Lúcia Russo sa...

Hi Eva, I am going to paint and draw.
Nice flowers.
Bye

sinnlighet sa...

Jag har hela trädgården full av blommor som jag inte vet namnet på. Fattar inte hur de har kommit dit, dvs. mitt i det som skall komma att kallas för gräsmattan. Blåa och vita, helt FULLT ;)

Du, härligt att ett smyckes-proffs som Du vill vara med i min tävling!

LOL

Agneta

sinnlighet sa...

Aha heter blommorna Skiller, ja de är fina. Du undrade över halsbandet i tävlingen. Jag har ett sådant själv och det har blivit mitt livs kärlek. Det är STORT, tänk Dig minst ett duvägg, och det är alldeles rätt att det är onyx.

LOL

Agneta