2009-01-24

Lördagstema: Aprikos

APRIOCOT
Aprikos är en underbar färg. En blandning av röd, gul och vit.. Den är len på något sätt -som en färsk aprikos eller persika!
Aprikos förutspås bli en av vårens hetaste färger. Perfekt som accessoar-kulör. Kanske ett nytt skärp, eller liten handväska -eller varför inte ett halsband i härliga aprikosa toner. Färgen passar ju ihop med de flesta andra färger..ja, kanske inte lila då. Eller varför inte vara lite hipp och blanda färger hej vilt: som en härlig fruktcoctail!!
The colour apricot is lovely and "soft".They say this will be the most popular colour in spring: some new shoes, a pretty bag or a necklace in warm apricot..

5 kommentarer:

Anneli sa...

Jag är ju ganska färglös i färgers bemärkelse, men Aprikos är nåt som jag alltid har tyckt om, passar så bra till gråa,beiga,vita,svarta,bruna mig
Kramar/Annelie

Ellas Inspiration sa...

Aprikos var verkligen min favorit i yngre år. Jag sydde faktiskt min studentklänning i den färgen. Har kvar den än även om den krympt av någon anledning... ;0)

Ha en fortsatt härlig helg!

Kram Karin

liven sa...

Heisann!!
Aprikos er en fin sommerfarge synest jeg!!
Jeg har masse kaffe og flere krus....så bare kom:o)

Ønsker deg en fin helg:o)

Sara Mårtensson sa...

Hej!

Näe.. här fryser vi inte så mycket :-) Vi klär på oss ;-)

Har aldrig tänkt så mycket på aprikos som färg men den är ju rätt fin!

Trevlig helg!

Kram Sara

Shyme sa...

Tackar...


Jag började med att testa odd count tubular peyote, det flöt på jättebra. Visst är det lite pilligt men samtidigt avkopplande konstigt nog...