2009-04-22

En pärlhög


En pärlhög med ca 150 olika pärlor i kulörerna limegrön, turkos och brunt. Ihop med metallpärlor i silver och guld, seedbeads i 5 olika nyanser, ringar och lås väntar de på att bli något vackert.. Det ska bli armband till en blivande brud och hennes två tärnor! Armbanden ska matcha tärnornas vackert skimrande klänningar. Dags att ta fram pärlmattan och börja leka med godsakerna!

Over 150 different beads is about to become three bracelets to a bride and her two bridesmaids. I'll really enjoy this piece of work!

8 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Härligt! Ser ut som godis,mums!
Kram
Bettis

mamas kram sa...

Det ser så vackert ut!
Vi resar till Sverige i Juli. Vi ta färjan från Kiel till Göteborg. Sedan åker vi med husbil från Göteborg till Stockholm (kanske) och tillbaka. Men vi vet inte ännu vilken tur vi vill göra.
Kram
Doris

Frida sa...

Tack så mycket för din hälsning!
Vilken härlig hög med pärlor, gillar färgerna.

Jättefina örgänen i sidomenyn de som heter blue rose, dem gillar jag.

Kram Frida

Home No.1 sa...

Hej, vilken färgklick!
Och på tal om inredningsboken så är det Ingela och Petra ett par bloggerskor som är upphovsmakerskor till den jag ska bara vara med på ett hörn=)
Kram Annica.

Elisa Day sa...

Ser jättehärligt ut! Vilket roligt uppdrag! Tusen tusen tack för armbandet, fick det igår. Hade tänkt maila dig men blev sjuk. Jag är jättenöjd med den, precis min stil. Gillar när det är lite mixat och blingat och jag vet inta allt! :D Du är duktig! Och så många fina blåa färger :D Kram

Cattis sa...

låter som en härlig utmaning.

läckra färger!

som ögongodis :-)

/Cattis

Milena Ivanova sa...

Beautiful beads. I like the colors! / Milena

Anneli sa...

vilken härlig blandning - väldigt fint kommer det att bli
kram
annelie