2009-04-27

Min blomstrande balkong!Nu blomstrar det på min balkong med vackert blå och vita Penséer. Ännu är nätterna kalla, så jag får flytta in dem mot väggen så att de inte ska frysa. Krukor i terrakotta och zink är fint tillsammans! Den första pelargonen har också inhandlats, men den får inte flytta ut ännu!

På Ulriksdals Slottsträdgårds blogg finns ett inlägg om just vad man "kan" plantera på sin lilla balkong:
Ännu finns platser kvar till Ulriksdals Temakväll: Balkong (26 maj). Det kanske vore nåt för mej...eller dej?!
Nu börjar en ny omgång av Vita Gåvor Swap . Denna gång är det tema Trädgård, så det passar ju bra att visa lite bilder från "min oas"!!

Some new flowers at my balcony: Pensé Viola x wittrockiana - in blue and white! Still the nights can be cold, and I move the plats to the housewall every evening to provide them from freezing.

5 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Det er så vakkert med stemorsblomster.... så bra at de fins ..De kan overleve litt kjølige netter... Og vi kan starte plantingen tidligere..

Ønsker deg en fin uke O=)
Klem .

Allt möjligt och omöjligt sa...

Va pysslig du är. Det blir ju så himla fint. Själv bryr jag mig inte så mycket. Jag har några konstgjorda som jag sköljer av på våren och sätter i kruka. Eftersom jag är ute och far flera gånger varje sommar blir det så bökigt med vattnandet. Dom behöver ju ofta när det är soligt. Ha en skön måndag. Kram Eva

Petit Eyekiss sa...

Den mörkare blå är ju för vacker!
Den liknar dina blå smycken.
Bettis

linnea-maria sa...

Åh vilka vackra färger på penseerna! Ja från en stor trädgård med grönsaksland till en balkong är steget stort. Men jag ska fylla min lilla balkong med ljuvliga växter så mycket jag får plats. /linnea-maria

Anonym sa...

Åh! Visst blir man lycklig av alla dessa små spirande skönheter, man kan inte annat än att le

kram till dig
Lena