2009-09-24

A Girls Best Friend../ Vad en flicka helst vill ha..

A girls best friend used to be diamonds, luxury champagne, pearls and expensive parfume..But no more..give me a big bottle of Alcohol-based hand Desinfection and I'll be yours for ever.. This is nothing serious- just my contribution to the discussion about hand-desinfection and the bad flu, and other virus, that we all of course tries to avoid.

Det vet ju alla att en flickas bästa vän är guld, pärlor och Diamanter -eller varför inte en dyr flaska champagne eller parfym..! Men inte längre..Nej Ge mej en flaska handsprit, och jag blir din för evigt! Gör Så Här: Tag rikligt med handsprit, Gnid noggrant in i händerna, och upp på armarna -låt lufttorka.För optimal desinfektion; ett komlement till tvål och vatten..Och glöm för all del inte att nysa i armvecket! Ett litet inlägg från AngelPearls i debatten om svininfluensan, virus och andra åkommor..11 kommentarer:

Anette sa...

Har förstått av alla skriverier att det också räcker med att tvätta sig med vatten och tvål. Att det är lite överdrivet med denna alcogel hysteri.... Vem vet inte du vem vet inte jag......som LISA EKDAHL skulle sjungit =)

Kramar @nette

(eddas) sa...

God morgen...så hyggelig at du vil bli med på min give away...
Du lager så fine smykker...skulle ha gått ett kurs hos deg jeg:)
Ha en flott dag
klemmmer fra edda i Oslo

Lúcia sa...

Hi Eva,
Nice post, very clever and creative :)
I always carry one like this in my purse.
Bye my dear

Lúcia

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

På jobbet använder vi alcogel och ger barnen en liten klick innan de går och äter.

Mia sa...

Det där är något som jag använder på jobbet ( i mängder..). Har en väninna som inte jobbar i omsorg som skulle köpa desinfektionsmedel - det var utsålt på Apoteken!! Nu blir det väl snart det i Sverige också, med så fin reklam som du lagar, jag skulle gärna vilja ha fått en sån flaska i gåva just nu :) Nysa i armvecket ja, jag sover brevid en mann som ligger med näsan in vid mitt öra och hostar genom natten nu, fint med en virusdusch tillsammans med all snarkning. Jo da, jag har klart att vara gift i 20 år !! Kanske du kunde hjälpa mig med lite reklam om munbind också??? Men på min "elakhet" biter inget, så det är kanske därför att jag håller mig frisk, ..

Emmas dagar sa...

Tack för titten och kommentaren i min blogg! Du har också en fin blogg! Nu ska jag titta på dina smycken :-)

Anneli sa...

En annan badar nästan i denna gel hela dagarna i mitt arbete så det sitter i ryggmärgen - finns även en flaska hemma på köksbänken för att alla ska kunna tvaga sig lite...
kram
annelie

Allt möjligt och omöjligt sa...

Jo då. Vi har fåttt vår ranson av sprit på jobbet. Jag tror aldrig vi har varit så rena om händerna. Påminner mig om mina år när jag jobbade på Sabbatsberg. ha en skön fredag. Kram Eva

Tammie Lee sa...

I just bought some that is a base of lavender and jojoba oil. I am really enjoying it as I join thousands camping... so many public bathrooms.

Gaia sa...

I have a hand Desinfection dry liquid always in my bag!...just in case... you never know!

How are you? Have a fantastic weekend!

helle sa...

Funniest thing ever..... I tell you, I want the diamond stuff. Give it to me! Dine indlæg er så fine og sjove, følger dig fremover!

Kram Helle